20 oktober Watergeheimen: kun je praten met water?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Apeldoorns Kanaal (ter hoogte van Apeldoorn Zuid)

Tijdens de Week van Ons Water organiseert waterschap Vallei en Veluwe de activiteit 'Kun je praten met water?' voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud.

Water heeft ons van alles te vertellen. Meestal zijn we te druk om deze stem van het water echt te horen. We varen, fietsen, zwemmen en wandelen in en bij het water. Maar luister, kijk, ruik en voel je dan goed? De mensen van het waterschap doen dit. Zij weten alle watergeheimen en willen jullie die graag laten ervaren. Doe je ook mee? Het waterschap maakt het water schoon nadat we naar de wc zijn geweest of ons bord hebben afgespoeld onder de kraan. Voor hun werk moeten zij heel goed luisteren naar de stem van het water, zodat het een mooi en veilig huis blijft voor alle waterdieren en waterplanten.

Maar dat kunnen ze niet alleen, daar hebben ze jou ook voor nodig. Daarom nodigt het waterschap jou uit om eens bij water stil te staan met al je zintuigen. Zo ontdekken we samen wat het water jou allemaal vertelt en wenst. De activiteit vindt plaats bij het Apeldoorns Kanaal (ter hoogte van Apeldoorn Zuid). Je ontvangt de startlocatie na je aanmelding.

Aanmelden voor deze activiteit kan via deze link.

kind met bekertje slootwater