Week van Ons Water

De najaarseditie van de Week van Ons Water vindt plaats van zaterdag 15 t/m zondag 30 oktober. Tijdens deze periode worden er door heel Nederland allerlei leuke en leerzame wateractiviteiten georganiseerd. Kijk nu snel wat er te doen is bij jou in de buurt!

Zo kun je bij het Watersnoodsmuseum een interessante lezing over de voorspeller van de watersnoodramp in 1953 bijwonen, of wat dacht je van een kinderworkshop genaamd ‘Een koffer vol verhalen’?

Ook in de Biesbosch is weer van alles te beleven: bezoek bijvoorbeeld de expositie ‘600 jaar Elisabethsvloed- Meebewegen met het water’ of ontdek de Biesbosch Beleving op het MuseumEiland. De Week van Ons Water valt samen met de Het Vergeten Plantseizoen én de grote finale van het NK Tegelwippen, dus ook rondom het vergroenen van tuinen is er deze editie veel te doen.

Tot slot is er de landelijke actie om zoveel mogelijk medicijnresten in te zamelen. Hieronder vind je een kaartje met de locaties van de tot nu toe aangemelde activiteiten. Wil je alle evenementen die worden georganiseerd graag op een rijtje? In de agenda (link bovenaan deze pagina) vind je het gehele aanbod.

Week van Ons Water activiteiten