Week van Ons Water

Van 10 t/m 25 oktober 2020 is het de Week van Ons Water waarin leerzame en verrassende wateractiviteiten georganiseerd worden door het hele land. Vanwege de restricties die er zijn op het organiseren van evenementen wegens corona, zullen er tijdens deze week minder activiteiten plaatsvinden dan tijdens eerdere edities. De activiteiten zullen er deze editie ook iets anders uitzien dan voorheen, zo zijn er bijvoorbeeld diverse online activiteiten.

Tijdens deze editie vindt ook de Wereld Vismigratie Dag plaats. Daarnaast vragen we samen met geneesmiddelenbedrijven, apotheken en alle partners in de zorg éxtra aandacht voor het inleveren van medicijnen met een landelijke inzamelweek. In de komende weken vullen we de kalender met nieuwe activiteiten. Bekijk de kaart hieronder, of ga naar de agenda voor een overzicht. Wil je meer lezen over voorgaande edities van de Week van Ons Water, klik dan hier.

Ben je op zoek naar een buitenactiviteit, kijk dan eens hier voor fietsroutes of wandelroutes langs het water. Waterschappen en drinkwaterbedrijven hebben ook vaak mooie waterwandelingen en fietsroutes op hun site. Kijk daarvoor op de site van je eigen waterschap of drinkwaterbedrijf.

Kaart

Gastles groep 6: wonen onder de zeespiegel

Kind leest het stripboek van Droppie Water

Waterschap Scheldestromen