15 mei Fietsexcursie bij Noordelijke Randmeerdijk

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie We ontmoeten elkaar in Elburg. De exacte locatie ontvang je na aanmelding.

De Noordelijke Randmeerdijk beschermt het achterliggende gebied tegen het water vanaf de Randmeren. De dijk loopt van Doornspijk via Elburg naar Noordeinde en is recent verbeterd. Nu voldoet de dijk weer aan de nieuwe normen voor waterveiligheid. Samen met een waterschapper fiets je langs dit project en hoor je meer over hoe wij werken aan veilige dijken. De fietstocht is ongeveer 22 kilometer. Neem je eigen fiets mee en we ontmoeten elkaar in Elburg. De exacte locatie ontvang je na aanmelding. 

Meer informatie of wil je je aanmelden? Kijk dan op deze pagina van waterschap Vallei en Veluwe.

attentiebord van vallei en veluwe in landschap