08 mei Waterwandeling gemaal Terwolde

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie We ontmoeten elkaar bij gemaal Terwolde

Bezoek gemaal Terwolde en een deel van de polder Nijbroek. Waterschappers nemen je mee naar het gemaal, vertellen meer over de renovatie van het gemaal en vertellen over de plannen voor de polder Nijbroek. Dit is het gebied tussen de Vloeddijk, Veluwsedijk, Bekendijk, Kadijk en Zeedijk. Een eeuwenoud landschap en een uniek en cultuurhistorisch waardevolle plek. Wandel jij mee? De wandeling is ongeveer 5,2 kilometer.

Zorg dat je fijne wandelschoenen aan hebt. Let op: deze activiteit heeft een maximaal aantal deelnemers. Bij meer interesse wordt een wachtlijst gemaakt. Meer informatie of wil je je aanmelden? Kijk dan op deze pagina.

Gemaal Terwolde