03 mei Waterwandeling Bruinenburgersluis

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie We ontmoeten elkaar bij Theehuis Mon-Chouette in Leusden

Op de grens van Woudenberg en Leusden is de sluis (anno 1785) in de Grebbelinie gerenoveerd. Het waterschap werkte samen met de gemeente Leusden, de gemeente Woudenberg en Staatsbosbeheer. Het resultaat? Een opgeknapt en in de oude staat hersteld, cultuurhistorisch rijksmonument. Leer tijdens deze wandeling meer over de restauratie van de sluis en over de cultuurhistorische elementen in het gebied. De wandeling is ongeveer 5,5 kilometer. Zorg dat je fijne wandelschoenen aan hebt.

Let op: deze activiteit heeft een maximaal aantal deelnemers. Bij meer interesse wordt een wachtlijst gemaakt. Meer informatie of wil je je aanmelden? Kijk dan op deze pagina.

bruinenburgersluis