25 oktober Waterwandeling Wenumseveld

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Apeldoorn

Tijdens de Week van Ons Water neemt waterschap Vallei en Veluwe je graag mee het werkgebied in. Langs de Grift in Apeldoorn is een ecologische verbindingszone aangelegd. Planten en dieren kunnen zich daardoor verplaatsen van het ene naar het andere gebied en krijgen zo een groter leefgebied met plekken waar ze zich goed voelen.

Tijdens de wandeling (4 kilometer) hoor je meer over dit project en over de samenwerking met Statkraft, initiatiefnemer van het zonnepark naast de Grift. Je ontvangt de verzamellocatie na je aanmelding. Let op: deze activiteit heeft een maximaal aantal deelnemers. Bij meer interesse wordt een wachtlijst gemaakt.

Vragen? Stuur een mail naar educatie@vallei-veluwe.nl. We beantwoorden zo snel mogelijk je vraag.

Hier vind je het aanmeldformulier.

slootje in wenumseveld