20 oktober Kinderexcursie - Waarde van water

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Apeldoorn

Tijdens de Week van Ons Water organiseert waterschap Vallei en Veluwe de activiteit 'Waarde van water' voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud. Water heeft ons van alles te vertellen. Het waterschap maakt het water schoon nadat we naar de wc zijn geweest of ons bord hebben afgespoeld onder de kraan. Voor hun werk moet het waterschap goed luisteren naar de stem van het water. Samen met jou ontdekken ze wat het water jou allemaal vertelt.

De activiteit vindt plaats bij het Apeldoorns Kanaal (ter hoogte van Apeldoorn). Je ontvangt de verzamellocatie na je aanmelding.

Let op: deze activiteit heeft een maximaal aantal deelnemers. Bij meer interesse wordt een wachtlijst gemaakt. Vragen? Stuur een mail naar educatie@vallei-veluwe.nl. We beantwoorden zo snel mogelijk je vraag.

Hier vind je het aanmeldformulier.

kind met glas slootwater