Deze toolbox moet het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om met jouw organisatie en communicatie-aanpak aan te sluiten op Ons water. Met behoud van je eigen zichtbaarheid. In het document ‘toolbox_water_DEF’ vind je instructies over het gebruik van het beeldmerk, lettertypes en kleuren van Ons Water.

Heb je vragen over het gebruik? Mail dan naar redactie@onswater.nl. Wil je iets toevoegen op de website www.onswater.nl of heb je inspirerende voorbeelden om toe te voegen aan de toolbox, dan kun je deze aanleveren via hetzelfde mailadres.

Let op: alle materialen zijn alleen bedoeld voor gebruik in het kader van Ons Water.

Algemeen


Moodfilm in 3 formaten

  • Moodfilm 7MB – web (Moodfilm 1 web.mp4)
  • <downloadlink> Moodfilm 25MB (Moodfilm 1 25 MB.mp4)
  • <downloadlink> Moodfilm 300MB (Moodfilm 1 300 MB.mp4)
     

Evenementen

Tijdens evenementen kun je gebruik maken van de blokkenset van Ons Water of de zolder van overstroomik. Informatie over kosten en beschikbaarheid via evenement@onswater.nl.

Overstroomik

Animaties

Films

  • <downloadlink> Overstroomik the movie NL (RWS MEGO v4 NL.mp4)
  • <downloadlink> Overstroomik the movie ENG (RWS MEGO v3.6 FINAL MIX Engels.mp4)
  • <downloadlink> Overstroomik the movie NL met ENG ondertiteling (RWS MEGO v4 NL ENGsubs.mp4)
     

Week van Ons Water (WvOW) middelen en producten

Twee keer per jaar faciliteren we een Week van Ons Water. Kijk voor actuele data op www.weekvanonswater.nl. Om jouw communicatie voor de Week van Ons Water nog zichtbaarder te maken, stellen we communicatiematerialen beschikbaar die je kunt aanpassen voor je eigen activiteit. Zo hebben we niet alleen verschillende formaten banners waarin je zelf tekst en beeld kunt uploaden. Maar ook een logo tool waarmee je met enkele muisklikken het Ons Water logo over je social media posts heen zet. Banners coderen is best lastig, daarom hebben we een handige toolbox voor je ontwikkeld die je helpt om eenvoudig een banner te maken. Voor de advertenties hebben we open bestanden klaarstaan waar je designer direct mee aan de slag kan. Heb je geen teksten of beelden beschikbaar? Geen probleem, dan kun je gebruikmaken van onze algemene banners en advertentie. Download dus al je benodigde middelen uit deze toolbox en zorg dat je activiteit gezien wordt. Veel succes met het organiseren!


LET OP: DEZE TOOLBOX WORDT REGELMATIG BIJGEWERKT EN VOORZIEN VAN NIEUWE MATERIALEN!

Afbeeldingen