Ons Water in een nieuw jasje, wat is er nieuw?

Met Ons Water willen we Nederlanders bewust maken van het feit dat schoon, veilig en voldoende water niet vanzelfsprekend is. Op deze website vind je informatie over hoe we in Nederland aan schoon en veilig water werken. En wat je zelf kunt doen. Wat is er vernieuwd aan de website? 

Vind direct wat je zoekt

Via zes hoofdthema’s vind je de informatie overzichtelijk bij elkaar, en via de zoekfunctie kom je direct waar je wil zijn. Tijdens De Week van Ons Water in 2019, waarin er meerdere wateractiviteiten- en evenementen plaatsvinden, vind je hier actuele informatie. De informatie komt dus samen op één website. Ons Water is een samenwerkingsverband van: waterschappen, waterbedrijven, watermusea, Rijkswaterstaat, provincies, gemeentes, ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Unie van Waterschappen, Vewin, VNG en IPO.

Heb je vragen of opmerkingen over de website? Neem contact op met info@onswater.nl.