22 april Nationale Zaaidag

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Bij jou in de buurt

Het moge duidelijk zijn dat het niet best gaat met onze bestuivers. Bijensterfte stond het afgelopen jaar aardig in de schijnwerpers. We roepen daarom heel Nederland op om op 22 april mee te zaaien voor de bijen. Op verschillende uitdeelpunten in het land kan iedereen voor én tijdens de Nationale Zaaidag biologisch bloemzaad afhalen.

In het weekend van de Nationale Zaaidag zijn er veel verschillende acties gaande bij Pollinators-initiatieven door het hele land. Iedere zaai-actie is anders, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: er wordt gezaaid met positieve energie. Als je meedoet ben je achteraf niet alleen een ervaring rijker, je krijgt ook zaden mee om je eigen buurt op te fleuren.

Kijk voor meer informatie op de website van The Pollinators.

Hommel op Rode Zonnehoed