14 oktober Workshop voor kinderen: Een koffer vol verhalen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Watersnoodmuseum, Weg van de Buitenlandse Pers 5, 4305RJ Ouwerkerk

Speciaal voor kinderen zijn er inloop workshops georganiseerd in de herfstvakantie. Op woensdag 14, vrijdag 16, woensdag 21 en vrijdag 23 oktober, tussen 11.00 en 13.30 uur kunnen kinderen tot ongeveer 10 jaar mee doen met de activiteit ‘Een koffer vol verhalen’. Uit een oude grote koffer kunnen ze originele objecten uit de jaren ’50 uitkiezen en hierover vertellen. Het is een interactieve activiteit waarbij kinderen zelf aan de slag gaan met de objecten en de bijbehorende verhalen. Een echte aanrader waarbij de beleving van de kinderen centraal staat.

Organisator: Watersnoodmuseum
Doelgroep: Alle leeftijden
Prijs: De workshops zijn gratis bij een betaald bezoek aan het Watersnoodmuseum.
Aanmelden: Aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op https://watersnoodmuseum.nl/activiteiten/

Een koffer vol verhalen
©Watersnoodmuseum