Privacy statement

Privacybeleid

Ons Water gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Ons Water gebruikt uw persoonsgegevens enkel voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Daarmee voldoet Ons Water aan de privacywetgeving.

Dat betekent dat als u bijvoorbeeld uw postcode of woonplaats invult op een kaart, deze gegevens uitsluitend worden gebruikt om bijbehorende informatie te tonen. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard an noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld.

Wat is de Wet bescherming persoonsgegevens?

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) helpt de privacy van burgers te beschermen. De Wbp is onder andere van toepassing op gegevens die verwerkt worden via websites van ministeries. Het College bescherming persoonsgegevens is toezichthouder op de Wet bescherming persoonsgegevens. Bekijk of download de Wet bescherming persoonsgegevens op Overheid.nl.


Wat zijn persoonsgegevens?

Een persoonsgegeven is informatie die herleidbaar is tot een persoon. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn.


Cookies op onswater.nl

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen door een website die u bekijkt. Daarmee is uw computer te herkennen tijdens uw bezoek.

onswater.nl maakt gebruik van cookies voor webstatistieken en onderzoek om daarmee inzicht te verkrijgen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt ons om de site te verbeteren. Het gaat om vier cookies van Google Analytics. Ze bevatten een (uniek) nummer. Ze bevatten geen persoonsgegevens. onswater.nl kan deze cookies niet gebruiken om u persoonlijk te herkennen. De verzamelde anonieme gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt dan voor verbetering van de website en worden niet aan derden ter beschikking gesteld.