02 mei Serious game Nieuwe Driemanspolder

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Voorweg 135 Zoetermeer

Het klimaat verandert. Piekbuien, hevige regenval: wat moet je met al dat water? Een kist komt op tafel, maar gaat niet open….. Help! Op 29 april of 2 mei kunnen gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar een serious game spelen bij de Nieuwe Driemanspolder. Zij kunnen in circa 30 minuten tot max een uur proberen zich een weg te puzzelen door voorspellingen te maken, de mogelijkheden te bestuderen en te proberen het water een weg te geven.

Organisator: Projectorganisatie N3MP

Doelgroep: Alle leeftijden

Prijs: Gratis

Aanmelden: Voor deze activiteit geldt een beperkt aantal bezoekers. Meld je daarom snel aan, dat kan tot en met woensdag 24 april door een mail te sturen naar info@n3mp.nl. Zet in je mail dat je je aanmeldt voor ‘serious game N3MP’, het tijdstip waarop je het spel wilt doen, een andere tijd waarop je eventueel ook zou kunnen en met hoeveel personen je wilt komen. Je krijgt binnen enkele dagen van ons een mailtje met een bevestiging of de mededeling dat het gekozen tijdstip al vol zit.

Extra info:

Je kunt op 29 april en 2 mei op een aantal momenten de serious game spelen:
Van 10:00 uur tot 11:00 uur
Van 11:00 uur tot 12:00 uur
Van 12:30 uur tot 13:30 uur
Van 13:30 uur tot 14:30 uur
Van 14:30 uur tot 15:30 uur

Tijdens iedere game, die maximaal een uur duurt, kunnen twee groepen van maximaal zes spelers per groep het spel doen. Er is dus zeer beperkt plek!

Bereikbaarheid:
Je vindt onze bouwkeet aan de Voorweg 135 in Zoetermeer, achter Ruitersportcentrum De Voorweg. We zijn bereikbaar met auto, fiets en OV (bus 30, halte Westerpark) en hebben voldoende parkeerplaatsen. Ben je (te) vroeg? Dan kun je eerst ook nog het bezoekerscentrum op het ketenpark binnenlopen.