21 oktober Serious Game Nieuwe Driemanspolder

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Bouwkeet N3MP, (achter de) voorweg 135, Zoetermeer

Op maandag 21 oktober is het op verschillende momenten mogelijk een korte serious game te spelen bij de Nieuwe Driemanspolder. In een game van ongeveer 30 minuten leren deelnemers meer over de waterschappen in Nederland in het algemeen en de Nieuwe Driemanspolder in het bijzonder. Na afloop hebben deelnemers meer begrip voor de complexiteit van het vraagstuk.
Let op: het spel is bedoeld voor gezinnen met kinderen vanaf ongeveer 10 jaar.

Klimaatverandering
Het klimaat verandert. Piekbuien, veel regen: wat moet je met al dat water? Een kist komt op tafel, maar gaat niet  open….. Help! Puzzel je weg door voor-
spellingen, bestudeer de mogelijkheden en probeer het water een weg te geven:
meld je aan voor één van de rondes waarop je de serious game kunt spelen bij j de Nieuwe Driemanspolder!

De game duurt circa 30 min. en is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

Wanneer kun je komen spelen?
Het is op 21 oktober mogelijk om op een aantal momenten de serious game te spelen:
10:00u – 10:45u
11:15u – 12:00u
12:30u – 13:15u
13:45u – 14:30u &
15:00u – 15:45u

Tijdens iedere sessie kunnen twee groepen van maximaal 6 spelers het spel doen. Er is dus zeer beperkt plek!

Bereikbaarheid
Je vindt onze bouwkeet aan de Voorweg 135, achter Ruitersportcentrum De Voorweg. We zijn bereikbaar met auto, fiets en OV (bus 30, halte Westerpark) en hebben voldoende parkeerplaatsen. Mensen die vroeg zijn kunnen eerst ook nog het bezoekerscentrum op het ketenpark binnenlopen.

Aanmelden
Voor deze activiteit geldt een beperkt aantal bezoekers. Meld je daarom snel aan, dat kan tot en met woensdag 16 oktober, door een mail te sturen naar info@n3mp.nl. Zet in je mail dat je je aanmeldt voor ‘serious gane N3MP’, het tijdstip waarop je het spel wilt doen, een andere tijd waarop je eventueel ook zou kunnen en met hoeveel mensen je wilt komen. Je krijgt binnen enkele dagen van ons een mailtje met een bevestiging of de mededeling dat het gekozen tijdstip al vol zit.

Foto's
Tijdens de activiteit kan onze fotograaf foto’s maken die we naderhand op onze website, social media en mogelijk in andere (online) publicaties plaatsen. Ook kan het zijn dat we ze voor de aankondiging van andere evenementen, open dagen en excursies later in het jaar of volgend jaar gebruiken. Het kan zijn dat onze fotograaf ook jou op de foto zet. Heb je hiertegen bezwaar? Laat het dan tijdens de activiteit aan de fotograaf weten.

  • Organisator: Nieuwe Driemanspolder
  • Doelgroep: Kinderen vanaf 8 jaar
  • Prijs:
  • Aanmelden: Ja

Meer informatie: Bekijk de website