24 oktober Kleurplatenactie trekvissen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Online

Kleuren maar! Vandaag is het Wereld Vismigratiedag. Soorten als paling, zalm, driedoornige stekelbaars en spiering zijn echte trekvissen. Ze verplaatsen zich van zout naar zoet water en weer terug. Delfland zet zich in om de obstakels die zij tegenkomen makkelijker te laten nemen met visliften en visvriendelijke gemalen. Doe mee met de kleurplatenactie en maak een foto van jouw tekening en stuur die naar ons op: communicatie@hhdelfland.nl of post jouw kleurplaat op Facebook of Instagram met de hashtag #kleurplaatvismigratie. Wij vinden het leuk op jouw tekening dan te delen op onze Facebook en Instagram.

Organisator: Hoogheemraadschap van Delfland
Doelgroep: Alle leeftijden, de wedstrijd is bestemd voor kinderen van 0 tot 16 jaar.
Prijs: Gratis
Aanmelden: Aanmelden is niet nodig. De kleurplaten kun je onderaan deze pagina downloaden.

Kleurplaat trekvissen