19 oktober Wij & Water. Een reizende tentoonstelling met persoonlijk verhalen van inwoners in Delfland over het omgaan met water.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Natuur- en Milieu Educatie Centrum (NME) Harreweg 10, 3124 KB Schiedam

Het is belangrijk om ons water goed te beheren. Het is des te urgenter omdat we te maken hebben met grote veranderingen zoals klimaatveranderingen en de woningbouwopgave. Deze ontwikkelingen vragen om op een andere manier te kijken naar onze leefomgeving en de rol van water daarin.

In een reizende tentoonstelling van het Hoogheemraadschap van Delfland kunt u kijken en luisteren naar vijf persoonlijke verhalen van inwoners. Ieder verhaal laat een eigen kijk op water zien. De tentoonstelling is van 19 tot en met 23 oktober voor het eerst te zijn bij het Natuur- en Milieu Educatie Centrum in Schiedam.

Organisator: Hoogheemraadschap van Delfland
Doelgroep: Alle leeftijden
Prijs: Gratis
Aanmelden: Aanmelden is verplicht. Bezoekers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@milieudichterbij.nl.

Pop-up tentoonstelling
©Hoogheemraadschap van Delfland