19 oktober Herfstvakantie Waterchallenge - Week van ons Water Drechtsteden

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Van Baerleplantsoen 30, 3314 BH Dordrecht

De herfstvakantie staat voor de deur en de landelijke Week van Ons Water is in volle gang. Omdat de kans groot is dat je zowel je vakantie als de Week van Ons Water rondom je huis gaat vieren, nodigen wij je uit voor de Herfstvakantie Waterchallenge!

Neem een duik in de Wereld van Ons Water en doe vanaf 19 oktober elke dag mee aan een leuke en uitdagende wateropdracht. Iedere ochtend om 10.00 uur vind je een nieuwe challenge op de Facebookpagina van Weizigt. We zijn natuurlijk reuze benieuwd wat jullie allemaal ontdekken en leren tijdens deze waterweek. Breng daarom jouw wateravontuur in beeld en stuur je foto in voor de fotowedstrijd!

Organisator: Duurzaamheidscentrum Weizigt namens Watereducatie Drechtsteden
Doelgroep: Alle leeftijden
Prijs: Gratis
Aanmelden: Aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.weizigt.nl/weekvanonswater