16 oktober Waterwandelarrangement 1672

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Gemaal De Hooge Boezem achter Haastrecht, Hoogstraat 31 2851 BB Haastrecht

Een heerlijke middag met 1672 in de hoofdrol. Ondanks deze verwijzing naar het Rampjaar heeft het waterwandelarrangement alles in zich voor een boeiende 7 km lange wandeling op de grens van Utrecht en Zuid-Holland. Onderweg vertelt watergids Marina Perdijk hoe in de 17e eeuw land onder water werd gezet én waarom we nu in dit lage polderland nog steeds kunnen blijven wonen, werken en recreëren.

In het arrangement is een smakelijke maaltijd begrepen, een bezoek aan het prachtige en vogelrijke natuur- en waterbergingsgebied de Hooge Boezem, aan de molen met de langste wieken van Nederland en het Gemaal in Haastrecht.

Organisator: Gemaal De Hooge Boezem achter Haastrecht
Doelgroep: Volwassenen (en kinderen onder begeleiding)
Prijs: €27,61
Aanmelden: Voor meer informatie zie http://www.gemaalhaastrecht.nl/arrangementen/

Een meertje
©Gemaal De Hooge Boezem achter Haastrecht