14 oktober Het weer wordt extremer - wat kunnen we doen?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Facebook live sessie (@nationalewetenschapsagenda)

De afgelopen tijd hebben we te maken met langere periodes van droogtes, hevige regenval en hittegolven. Het weer in Nederland wordt extremer door klimaatverandering. Nederland staat bekend als het land dat wereldkampioen is in het beschermen tegen water. Dus waarschijnlijk maak je je niet zoveel zorgen. Maar zijn we tegen deze extremere weersomstandigheden opgewassen? Wat moeten we doen om ons in Nederland aan te passen aan deze extremere weersomstandigheden? Hoe kunnen wij als gewone burger hierin een rol spelen? En waarom is dat belangrijk?

Organisator: De Nationale Wetenschapsagenda (NWA)
Doelgroep: Alle leeftijden
Prijs: Gratis
Aanmelden: Aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/events/1618747801631242/

Het weer wordt extremer, wat kunnen we doen?
©NWA