24 oktober Rondleiding zuivering Terneuzen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Frankrijkweg 8, Terneuzen

Zuivering Terneuzen

Benieuwd hoe het waterschap rioolwater schoonmaakt? Donderdag 24 oktober geeft het waterschap een rondleiding op de rioolwaterzuiveringsinstallatie Terneuzen: om 10.15 uur. Er kunnen maximaal 20 personen mee. Mochten er meer aanmeldingen komen dan organiseert het waterschap nog een rondleiding om 13.15 uur. De rondleiding duurt ongeveer een uur. Deelnemers krijgen te zien, te ruiken en te horen hoe het rioolwater binnenkomt, gezuiverd wordt en vervolgens weer terug de natuur in gaat.

  • Organisator: Waterschap Scheldestromen
  • Doelgroep: Volwassenen (en kinderen onder begeleiding)
  • Prijs: Gratis
  • Aanmelden: Ja

Meer informatie: Bekijk de website