17 oktober Terug naar de bron!

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Hoek Buitenhaven/Oliemolensingel 5211TN 's-Hertogenbosch

Wandeling voor de aarde en het water langs de Dommel. We starten op de plaats waar de Dommel uitmondt in de Dieze, midden in de stad Den Bosch. We verwachten rond 16 uur aan te komen bij het Waterschapshuis van Waterschap De Dommel in Boxtel. Dan hebben we zo'n 22 km gelopen in een prachtig gebied.

In de herfstvakantie is dit een uitgelezen kans om samen met uw (klein)kind te wandelen en te genieten en daarmee uw stem te laten horen. Laten we onze aarde mooier doorgeven dan we ze zelf hebben gekregen!

  • Organisator: Marleen van Tilburg
  • Doelgroep: Alle leeftijden
  • Prijs: Gratis
  • Aanmelden: Nee

Meer informatie: Bekijk de website

Mensen die wandelen. Links staat een koe in een weiland, rechts is water.