16 oktober Operatie Steenbreek

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Verschillende locaties in de gemeente Westland

16 oktober tussen 14:00 uur en 16:00 uur in De Lier
Op de waterberging, parkeerplaats bibliotheek, Van Rijnstraat

23 oktober tussen 14:00 uur en 16:00 uur in Naaldwijk
Parkeerplaats Prinsenbos, Grote Achterweg 15a

26 oktober tussen 14:00 uur en 16:00 uur in Kwintsheul
Nabij de woning Groenepad 8

Groene tuinen zijn onmisbaar om bij hevige regenbuien het water op te vangen en af te voeren. En een groene tuin is goed voor mens en dier, vangt fijnstof op en geeft verkoeling in de zomer. Gemeente Westland is aangesloten bij de landelijke Operatie Steenbreek met als doel: alle tuinen groen. Tijdens de Week van Ons Water kunnen bewoners van gemeente Westland tuintegels inruilen voor planten of bloembollen. Let op! Deze activiteit is alleen voor bewoners van de gemeente Westland.