16 oktober Heel Holland Zakt

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Raadhuisplein 3 Mijdrecht

Wandel naar het diepste punt van Droogwaterland!
Het Normaal Amsterdams Peil (NAP) geeft aan hoe ver ons land onder de zeespiegel ligt. Wist je dat onze Vinkeveense polder maar liefst 6,70 meter onder NAP ligt? Zonder al het werk van het waterschap zou de polder overstromen, maar dankzij gemalen, molens, sluizen en noeste arbeid houden we het droog. Ervaar zelf hoe diep de polder is en wandel langs het Bellopad en het prachtige Spoorhuis in Vinkeveen. Bekijk de route op de website. Ook leuk voor gezinnen!
 

  • Organisator: Waterschap Amstel, Gooi en Vecht
  • Doelgroep: Alle leeftijden
  • Prijs: Gratis
  • Aanmelden: Nee

Meer informatie: Bekijk de website

Onderwaterfoto van iemand die met zijn schoen in het water staat